
Kasvua ja hyvinvointia nautatiloilla osa 2, Huittinen

Tervetuloa Muuttuvan maatalouden tulevaisuus -koulutuskokonaisuutemme tuotantosuuntaiseen koulutukseen ”Kasvua ja hyvinvointia nautatiloilla osa 2”. Tilaisuus järjestetään 21.1. klo 14-16.30 Huittisten kaupungintalolla (Risto Rytin katu 36, Huittinen). Tilaisuus järjestetään vain läsnätilaisuutena. Etäosallistumismahdollisuutta ei ole.
Ohjelma:
Avauspuheenvuoro, Sanna Lipping, Pyhäjärvi-instituutti
Nautojen hyöty luonnon monimuotoisuudelle, Sanna Lipping, Pyhäjärvi-instituutti
Vasikkakuolleisuus, Tuire Tuukkanen, HKFoods
Nautojen hyvinvointi, Ann-Helena Hokkanen, Helsingin yliopisto
Loppukeskustelu ja tilaisuuden päätös, Sanna Lipping, Pyhäjärvi-instituutti
Ilmoittaudu mukaan 18.1. mennessä tästä linkistä: https://link.webropol.com/ep/kasvua-ja-hyvinvointia-210126
Tulevat koulutuksen nautatiloille:
Kasvua ja hyvinvointia nautatiloilla osa 2 -koulutus järjestetään 28.1.2026 Siilinjärvellä (Kylpylähotelli Kunnonpaikka, Jokiharjuntie 3, Vuorela). Koulutuksen tapahtumasivu löytyy tästä: https://pyhajarvi-instituutti.fi/tapahtuma/kasvua-ja-hyvinvointia-nautatiloilla-osa-2-siilinjarvi/
Tämä tilaisuus on osa viiden koulutuksen koulutuskokonaisuutta ”Muuttuvan maatalouden tulevaisuus – kannattavuus, haasteet ja ratkaisuja”. Koulutuskokonaisuus tarjoaa käytännönläheisiä koulutuksia eri puolilla Suomea – sekä paikan päällä että etänä. Osallistuminen antaa tilallisille ajantasaista tietoa maatalouden ajankohtaisista kysymyksistä. Koulutuksen (kolme-viisi koulutusta) suorittamisesta myönnetään osallistumistodistus.
Tule kuulemaan, oppimaan ja keskustelemaan!
Koulutuskokonaisuus järjestetään osana ”Ilmastokestävä ja vastuullinen lihantuotanto”-hanketta. Hankkeen päätoteuttaja on Pyhäjärvi-instituutti ja yhteistyötahona toimii HKFoods Finland Oy.